Anders Tettli Rennemo gikk et nytt bra NM-løp da han gikk inn til 13. plass på dagens NM-tremil. Leksvik-løperen dokumenterte dermed på nytt at stafettformen er god.– Var ikke bedre

Broder Kristian Tettli Rennemo endte opp som nummer 19.

– I dag var jeg ikke bedre. Det var et knallhardt løp, og jeg måtte slippe på klassisken, og da ble det tungt på skøytingen. Jeg var ikke god nok, rett og slett. Jeg synes jeg skøytet greit mot slutten, men det blir så man taper til tetpuljen, sier en skuffet Kristian Tettli Rennemo etter løpet.

Gleder seg til stafetten

Leksvik IL / Team One Way-laget måtte i dag konstatere at Leksvik ikke klarte å nå den langsiktige målsettingen om å få med en løper i VM i Falun. Det var som ventet ingen Leksvik-løpere med da VM-troppen ble presentert. Men det kan bli en god avslutning på NM.

– Jeg gleder meg veldig til å gå NM-stafett, sier Anders, som er spent på hvor høyt opp på resultatlista han og sambygdingene kan kjempe.

Northug vantPetter Northug stakk av med seieren etter en rå innspurt. Niklas Dyrhaug tok andreplassen, mens Didrik Tønseth erobret den siste pallplassen.

Her er Kristian Tettli Rennemo under tremila lørdag. Foto: Svein Halvor Moe