Leksvik IL/Team one way vant KM-stafetten på Steinkjer i dag søndag. Stafetten er å regne som en generalprøve for Leksvik-gutta, som førstkommende søndag skal i ilden i NM på Røros.

Tettli Rennemo i slag

Andreas Myran Steen gikk første etappe i dag. Der ble han slått med 45 sekunder av Skogns Eldar Rønning. På andre etappe hentet Anders Tettli Rennemo inn forspranget med en kjempeetappe. Han vekslet med broren Kristian Tettli Rennemo, som sikret seieren for Leksvik. Skogn kom på andre plass, mens Henning fulgte på tredje.

- Alle gikk et greit skirenn i dag, sier Myran Steen.

Skryter av deltakelsen

Han var imponert over deltakelsen fra heimkommunen under dagens renn.

- Det var sju Leksvik-lag i aksjon på Steinkjer. Jeg kan ikke komme på sist det var så god deltakelse. Spesielt i aldersgruppen åtte- til tolv år er det mange ivrige løpere. De har dessuten foreldre, som er veldig engasjerte. Det lover bra, påpeker Myran Steen.

- Alt kan skje

Fredag skal han i aksjon på NM-sprinten. Lagkompisene Ole Marius Bach samt Kristian og Anders Tettli Rennemo går 15 kilometer fristil, mens planen er at alle skal stille til start på tremil duathlon på lørdag. Deretter venter årets høydepunkt, nemlig NM-stafetten på søndag.

- Dersom alle har en god dag, er vi med og kjemper om medalje. Da kan alt skje. Er vi på skuddhold, går vi for gull, understreker Myran Steen.

Foto: Leksvik IL/Team one way