Etter å ha holdt godt tritt med hjemmelaget Steinkjer i første omgang raknet det for Ørland i andre omgang i søndagens kamp. Da kampen var over sto det 32-19 i favør hjemmelaget, og ørlendingene måtte ta med seg et nytt tap på veien tilbake til Fosen.

- Gamle synder

- I andre omgang faller vi tilbake til gamle synder. Vi gjør personlige feil i annethvert angrep som bidrar til at Steinkjer raskt kan komme i angrep før vi får etablert vårt forsvar. Sammen med at sentrale spillere hos oss etterhvert må gi seg grunnet skader, gjør dette at Steinkjer sakte men sikkert rykker fra gjennom hele omgangen, sier Ørlands trener Tom Myrvold til fosna-folket.no.

Gir ikke opp

Etter 14 tap og en seier ligger Ørland som tabelljumbo i 2. divisjon menn avdeling 5. Men trener Myrvold nekter å gi opp håpet.

- En ting er sikkert, en utradisjonell situasjon krever utradisjonelle virkemidler. Det må både trenere og spillere ta inn over seg. Vi i trenerteamet må sammen med spillerne sette oss ned for å analysere situasjonen og finne ut hvordan vi kan bryte den onde sirkelen vi har havnet i, avslutter spillende trener Tom Myrvold som selv måtte tilbringe store deler av dagens kamp ute på banen.