Ifølge trener Terje Ressem, som selv ikke var til stede på kampen, tapte Åfjord hele 13-1.

- Det gikk veldig dårlig. Ifølge de rapportene jeg har fått lå vi under med tre mål allerede etter fem minutter. Det var en del nye spillere som fikk prøve seg, blant annet på keeperplass. Vi tar med oss to, tre læringspunkter fra kampen. Det går på sammensetningen av laget, og hvem som kan spille i hvilken posisjon. Vi møter Sverresborg i serien senere i år, og det beste for oss er om de tror vi er skikkelig dårlige, sier han.

Keeperjakt

Åfjord har mistet flere sentrale spillere siden fjorårets 3. divisjonssesong. Talentet Magne Staven Larsen har meldt overgang til Stjørdals-Blink, mens keeper Thomas Adsen er klar for Strindheim.

- Det er et godt tegn at vi har klart å levere spillere til klubber i divisjonen over oss. Keeper Adsen var veldig viktig for oss i fjor. Nå er vi på keeperjakt. Per nå har vi ingen førstekeeper, sier trener Ressem.

Han forteller at Åfjord har sendt henvendelse på sju, åtte spillere fra andre Fosen-klubber.

- Ingen av dem vil spille 3. divisjon for oss. Vi greier heller ikke å lokke 3. divisjonsspillere fra Trondheim. Vi har ikke så bred stall som i fjor, bemerker Ressem.

Skal berge plassen

- Dere har mistet sentrale spillere og taper 13-1 mot et lag dere møter i serien senere i år. Er du bekymret før sesongstarten?

- Nei. Jeg leter bestandig etter det positive. Det at vi ser hvilke ting som ikke fungerer bra i første kamp, trenger heller ikke å være negativt. Vi har muligheten til å rette på det. Målsettingen er foreløpig uendret. Det gjelder å berge plassen i 3. divisjon, sier Ressem.