Sesongoppkjøringen til Leksvik IL / Team One Way-løper Anders Tettli Rennemo ble ødelagt av et langvarig forkjølelsesvirus. I over fire uker var leksværingen uten trening. Han startet opptreningen så smått i starten av desember.

Første prøvelse for Tettli Rennemo var skandinavisk cup på Lillehammer. Da ble det 62. - og 61. plass. Som forventet var det ingenting å juble over, men etter helgas skandinaviske cup i Falun, ser langrennsløperen lys i tunnelen. I helga kom han på 63. plass på 15 kilometer skøyting og 31. plass under 30 kilometer skiathlon.

– Formen er bedre

Sesongens store mål for Anders er NM på Røros 29. januar - 1. februar. Han har fortsatt tro på at formen kan komme.Se videoreportasje fra St. Olavsloppet hvor blant annet Anders Tetteli Rennemo deltok her.

– Jeg tror det er mulig. Jeg kjenner at formen er mye bedre enn på Lillehammer. Fortsatt er jeg langt bak, noe som er kjedelig, men jeg klarer å ta i litt mer nå. Det klarte jeg ikke på Lillehammer. Jeg er bombesikker på at jeg en gang i løpet av vinteren kommer i form, mener Tettli Rennemo.

– Må trø til

Han har tidligere uttalt til Fosna-Folket at NM-gull på stafetten kan være realistisk, men nå er han i tvil.Les også: – Når man har trent i så mange år, må man «bættre» tåle det

– Vi må ha tre løpere som er i skikkelig bra form. Per dags dato er vi ikke i nærheten av medaljeplass, men jeg tror vi kan bli det før NM starter og at vi ypper oss, sier Anders og legger til:

– Fader, nå må vi trø til.Har kun gått fire renn

Leksværingen vet hva han må gjøre før NM.

– Jeg følger en oppskrift, men det er ikke noe hokus pokus.

– For min del er planen nå å legge ned bra med trening fra og med onsdag, og trene litt mindre siste uka før NM. Jeg skal gå en del renn i nærmiljøet for å få litt renntrening. Jeg har kun gått fire skirenn så langt i sesongen, og det er lite til at det står 12. januar.

Leksvik IL / Team One Way-resultater fra Falun:15 kilometer fristil14. plass: Kristian Tettli Rennemo. 63. plass: Anders Tettli Rennemo.82. plass: Ole Marius Bach.