- Jeg har spilt mot nesten alle klubbene i 1. divisjon nå. Jeg synes jeg har hamlet godt opp med alle. Nå blir det spennende å vise seg frem i en bedre klubb, sier han.

Børmark-By gikk i sommer fra 2. divisjonsspill for Levanger til 1. divisjonsspill for Ham-Kam. Han fikk en strålende start på karrieren i Hamar-laget og bøttet inn mål de første kampene. Etter et lite skadeopphold, scoret åfjordingen igjen i 2-4-tapet mot Alta. Ham-Kam ligger fortapt sist i 1. divisjon og nedrykk til 2. divisjon er allerede klart.

- Enormt potensial

Det er Børmark-Bys rådgiver Leif Gunnar Jota som bekrefter at åfjordingen nå skal på prøvespill.

- Han drar til Hønefoss onsdag neste uke. Der skal han prøvespille onsdag, torsdag og fredag. Så får han sannsynligvis prøve seg i en treningskamp lørdag, opplyser han.

Jota forteller at Hønefoss har fulgt Børmark-By tett den siste tiden.

- Han har jo et enormt potensial, og han har ikke fått ut alt ennå. Det blir spennende å se hvordan han takler et litt høyere nivå, sier rådgiveren.

Forholder seg til kontrakten

Hønefoss ligger før siste kamp på 11. plass i 1. divisjon. Klubben rykket ned fra Tippeligaen i fjor. Rådgiver Jota påpeker at det foreløpig ikke er snakk om en overgang for Børmark By.

- Han forholder seg til kontrakten han har med Ham-Kam. Sportslig ledelse i klubben er informert om interessen fra Hønefoss, påpeker han.