Med seieren endte Åfjord på 10. plass på tabellen med 31 poeng. Akkurat det å runde 30 poeng var noe som opptok trener Terje Ressem før kveldens kamp.

- Vi tok 16 poeng i vårsesongen, og da hadde det vært flott å ta 15 på høsten. Det sier noe om stabiliteten, og det viser at det ikke er flaks at vi berger plassen, sa Åfjord-treneren.

Pangstart

Åfjord fikk en pangstart på dagens oppgjør mot Rørvik på Åset. Laget ledet hele 3-0 etter 13 minutters spill. Daniel Viem Årdal, Raymond Adsen Braseth og Magne Staven Larsen scoret målene. Midtveis i første omgang fikk Rørvik straffe og reduserte til 3-1, som også var pauseresultatet.

Dagens mann

I andre omgang kom Rørvik tilbake og utlignet til 3-3. Deretter ga Magne Staven Larsen Åfjord ledelsen på nytt, før Rørvik nok en gang svarte. Ni minutter før full tid tok Rørvik ledelsen 4-5. Da bestemte Raymond Adsen Braseth seg og satte inn et flott skudd til høyre for keeper. To minutter på overtid leste speakeren opp dagens mann på Åfjord. Det ble Magne Staven Larsen. Samtidig som speaker snakket, tok Staven Larsen med seg ballen, avanserte i banen og gjorde alt selv. Fra 16-meteren satte han inn seiersmålet.

- Det var magisk. Stemningen var elektrisk da ballen lå i nota, sier matchvinneren.