Uthaugsingen Kjell Rune Sellin fikk sitt femtende seriemål da han scoret 2-1-målet.

- Jeg er veldig glad for det jeg har fått til hittil i år. Så er det fortsatt to kamper igjen. Jeg er faktisk ikke helt tilfredsstilt før jeg har karet meg opp på andreplass på toppscorerlista. Nestemann på lista har 16 mål, mens jeg har 15 nå. Det hadde jo vært fint å tronet på toppen sammen med spissmakkeren min Pål, som har utrolige 19mål, sier uthaugsingen til Fosna-Folket.

Kontrakten hans med Sandfjord går ut i år. Sellin sier han fremdeles ikke har fått ny kontrakt.

- Ingenting nytt, skriver han til Fosna-Folket.

Frisk start

Toppoppgjøret mellom serieleder Sandefjord og laget fra nord var viktigst for gjestene. Med seier kunne de ha rykket rett opp i eliteserien. I stedet må de vente til at kampene mot Kristiansund og Fredrikstad er ferdig spilt, før de kan kalle seg et eliteserielag.

Etter en frisk start av bortelaget og en annullert scoring på grunn av offside, fikk Sandefjords Lars Iver Strand inn det første målet. En stund dominerte de spillet fullstendig, og kunne lagt på til 2-0. I stedet utlignet Tromsøs Remi Johansen til 1-1.

Tre på toppscorerlista

Etter 58 minutter ble det endelig Sellins tur. Pål Alexander Kirkevold sørget for Sandefjords tredje mål etter 71 minutter.

Kirkevold er etter denne kampen toppscorer i divisjonen med 19 mål, Jean Allessande Mendy fra Kristiansund ligger på andreplass med 16 scoringer. Hakk i hel følger så Sellin med sine 15.