Før kampen var det fremdeles en teoretisk mulighet for at Åfjord kunne rykke ned. Men da Fet tapte mot Alvdal var siste tvil borte.

- Nå kan vi kalle oss et 3. divisjonslag også neste sesong, sier trener Terje Ressem.

Marerittstart

Det var få som øynet noen mulighet for åfjordingene borte mot den suverene serielederen i dag. Stjørdals-Blink tok ledelsen allerede etter fem minutter. Kun noen minutter senere ble Åfjords Kent Skalmerås utvist da han felte en spiller som bakerste mann. Det raknet imidlertid ikke fullstendig for fosningene i første omgang. Først på tampen økte hjemmelaget til 2-0. Stillingen sto seg til pause.

To mål på overtid

I andre omgang rant imidlertid målene inn. Etter to scoringer på overtid, vant Stjørdals-Blink til slutt 7-0.

- Vi var rett og slett mye dårligere enn dem. Vi hadde noen sjanser i første omgang, som kunne gitt oss scoring, men etter pause skapte vi ikke noe offensivt, sier trener Ressem.