Mot spillets gang hadde Alvdal nettopp kontret inn 2-3 på Åset. Da var Ronny Hegvik god å ha. Han fikk et innlegg i perfekt høyde på bakerste stolpe. Treffet på hel volley var klokkerent, og ballen føk inn i lengste hjørne bak en sjanseløs Alvdal-keeper.

Selvmål

Startet bra for Åfjord på Åset. De første minuttene hadde hjemmelaget to gedigne muligheter til å ta ledelsen. Etter 12 minutter satt endelig ballen i nota. Teknikeren Torbjørn Melhuus ble spilt helt fri, og satte ballen sikkert bak keeper. Kun minuttet etterpå utlignet imidlertid bortelaget. Skuddet gikk via Åfjords Kenneth Valleraunet og i mål. Midtveis i omgangen tok så Alvdal ledelsen. Da så det mørkt ut, men Åfjord kjempet seg inn i kampen igjen. 40 minutter ut i kampen forsøkte hjemmelaget seg på et innøvd cornertrekk. Et perfekt klikk-klakk-spill, fikk Magne Staven Larsen ballen på åtte meters hold. Fra spiss vinkel løftet han ballen vakkert i bortre kryss. Kanskje Åfjords fineste mål hittil i sesongen.

Vill jubel

I andre omgang gikk Åfjord rett i strupen på bortelaget. Sjanse på sjanse ble produsert, men ballen ville ikke i mål. Da gikk det som det ofte går i fotball. Alvdal kontret etter et begredelig balltap av Åfjord. Alene med keeper satte Alvdal-spissen inn 2-3. En real kalddusj, men hjemmelaget ga ikke opp. Etter 66 minutter dukket Ronny Hegvik opp. Jubelscenene etter kanonskuddet minnet mest om cupfinaleseier på Ullevaal. De siste 20 minuttene produserte Åfjord sjanse på sjanse. Hjemmelaget hadde fortjent seieren, men som så ofte før skortet det på effektiviteten. Uavgjort og et poeng gjør allikevel at Åfjord henger bra med i nedrykksstriden. Nå skal veldig mye gå galt før laget rykker ned til 4. divisjon.