Vi møter 43-åringen ved Fosen Trenings- og Kampsportsenter (FTK) på Brekstad, en plass hvor hun har brukt mange kveldstimer på å bygge kropp. Hun skal atter trene, selv om hun akkurat har kommet seg heim.

– Det er verdt det

– Det har blitt noen timer - men det var verdt det, føler Johansen, som også tok en fjerdeplass under Norway Open for bare to uker siden.

– Bronsemedaljen i NM er jeg kjempefornøyd med. Jeg konkurrerer mot jenter som er halvparten så gammel som meg, så det krever litt.

Skadet

Siv Elin Johansen er et kjent navn fra håndballen i Fosen. En kneskade satte en stopper for å drive videre innen den idretten.

– Jeg har vært gjennom rundt ti operasjoner de siste åra. Det har vært tungt, ingen tvil om det. Da jeg forsto at jeg måtte legge håndballen på hylla, så jeg meg om etter noen annet. Å trene har jeg vært vant til hele livet, og jeg har også vært vant til å drive med styrketrening. Slik sett ble dette ikke så mye annerledes, mener Johansen.

Hun er under utdanning til å bli ergoterapeut. Derfor går det til daglig mye tid på pendling til og fra Trondheim.

God støtte

– Sønnen min, Kevin, har backet meg hele veien. Det har betydd mye. Elisabeth Line Haugsbø ved Kaliber Gym FKK har vært min personlige coach de siste månedene, og har truffet godt med opplegget. I tillegg har jeg har fått mye bistand her ved FTK.

– Hva nå videre - skal du fortsatt trene?

Siv Elin Johansen rett etter hun tok medaljen. Foto: Privat
Siv Elin Johansen atter i trening. Foto: Terje Dybvik