- Dette var en rar fotballkamp, sier Vanvik-trener Kristoffer Fjeldvær.

Målkalas

Vanvik ledet 2-4 til pause. I andre omgang gikk Vanvik opp til 2-5, før Røros reduserte to ganger. På slutten satte Vanvik spikeren i kista med sin 4-6-scoring. Håkon Fjeldvær scoret to mål for Vanvik. Broren Martin Fjeldvær noterte seg med ett mål, mens Robert Solstad og Aksel Sørloth også scoret ett hver. Det siste Vanvik-målet kom på et selvmål.

Fornøyd med seks mål

Trener Fjeldvær er godt fornøyd etter dagens borteseier.

- Det var kjempemessig å slå et topplag på bortebane. Det var veldig god arbeidsmoral i dag. Resultatet tilsier at det er hull i begge ender, men det er veldig bra å score seks mål på bortebane, poengterer treneren.

Med seieren passerte Vanvik Røros på tabellen. Fosningene ligger nå som nummer tre i 4. divisjonsavdelingen. Det er nå to poeng opp til Strindheims andrelag på opprykksplass, men Trondheim-laget har en kamp mindre spilt.