I dag møtte Åfjord Fjellhamar i 3. divisjon på Åset stadion. Fjellhamar ligger sist i avdelingen, mens Åfjord kjemper for å holde seg over nedrykksstreken. Før kampen uttalte Åfjord-trener Terje Ressem at Fjellhamar er et lag Åfjord burde slå.– Vi slo dem 2 - 1. Det var som planlagt, sier en godt fornøyd Ressem etter kampslutt.

Treneren forteller at Åfjord kjørte knallhardt fra start.– Vi lykkes i første minutt. Vi fikk et mål etter ett minutt ved Ronny Hegvik.1 - 0 til pause

Etter målet forteller treneren at det ble lite spill, men at Åfjord hadde de fleste og de største sjansene.– Vi leder fortjent 1 - 0 til pause, men vi burde kanskje hatt flere mål.

Etter et frispark tidlig i andre omgang utlignet Fjellhamar. Tabelljumboen kom mer med i kampen, men så scoret Åfjord sitt andre mål for dagen ved Kenneth Valleraunet.– Nerver