Dagens oppgjør mellom Åfjord og Sverresborg 2 ble en jevn batalje i kampens første omgang. Lagene gikk til pause på stillingen 13-13, og hjemmepublikum øynet nok håp om poeng mot det unge motstanderlaget.

Målløse

Etter hvilen fremsto Åfjord som tafatte og ble målløse i lang tid. En haug av tekniske feil gjorde sitt til at gjestene reiste fra i målprotokollen. Det tok hele4 tolv minutter før Åfjord noterte seg for scoring i andre omgang.

Åfjord misset i angrep etter angrep og gjorde veldig mange unødvendig feil, som førte til at gjestene kunne kontre inn mål.

Kampen endte med 19-30 seier til bortelaget.