- Det er sjelden jeg er ute i full strekk, forteller Kvik-keeper Øystein Hoftun, bror til tidligere Rosenborg-spiller Erik Hoftun.

Kvik ledet 1-0 da Bjørgan fikk en etterlengtet muliget 73 minutter ut i oppgjøret i Trondheim. Tor Espen Gjermsted fikk skyte relativt upresset fra sju meter. Skuddet gikk mot lengste hjøre, men der lå keeper Hoftun i full strekk.

Keepertabbe

Kvik var best i første omgang i 4. divisjonsoppgjøret i Trondheim. Midtveis i omgangen hadde trondheimslaget flere store sjanser til å ta ledelsen, men Bjørgan red stormen av. Etter en målløs første omgang, tok Kvik ledelsen etter 51 minutter. Bjørgan nektet imidlertid å gi opp, og spilte en meget god andre omgang. Laget fra Bessaker slet imidlertid med å komme til de helt store sjansene. Gjermstad vær nærmest etter 73 minutter. Mot slutten av kampen satset Bjørgan mer framover, men på overtid fikk laget en kalddusj. Keeper Eirik Rønning fikk et vanskelig tilbakespill. Han brukte vel god tid med ballen, og en Kvik-angriper fikk foten på ballen og la på til 2-0. Da var kampen punktert. Bjørgan-spiss David Monkan dro til fra midtbanen direkte fra avspark, men Kvik-keeper Hoftun reddet også det forsøket.

Trenerlegende

Kvik-trener, legenden Bjørn Hansen, var langt fra fornøyd med kampen.

- Vi spiller dårlig, men vi får poengene. Jeg er imponert over Bjørgan. De sto på kampen ut, sa han til fosna-folket.no.

Bjørgan-trener Knut Johan Monkan mener Kvik var hakket bedre enn Bjørgan.

- Vi klarer ikke å skape de helt store sjansene, men det hadde ikke vært noe å si på om vi hadde fått med et poeng her. Vi har imidlertid ikke marginene med oss i år, sa han.

Tor Espen Gjermstad har her en kjempemulighet til å utligne.