Aksel Sørloth scoret tre mål for fosningene, som nå ligger to poeng bak Røros på opprykksplass. Vanvik har imidlertid en kamp mer spilt.

Pangstart

Ifølge Vanvik ILs liveoppdatering sendte Robert Solstad Vanvik i ledelsen etter kun fire minutters spill. Aksel Sørloth doblet ledelsen etter 27 minutter, før Martin Fjeldvær la på til 0-3 35 minutter ut i oppgjøret. Byneset reduserte like før pause slik at stillingen var 1-3 da lagene ruslet i garderoben.

Tre mål på ti minutter

Etter 50 minutter headet Rainer Storheil inn 1-4, og bare minutter senere satte Robert Solstad inn sitt andre for dagen. Etter 59 minutter scoret også Aksel Sørloth sitt andre mål da han la på til 1-6. Deretter tok Vanvik en liten pause fra scoringsrushet, før Sørloth nok en gang var frempå og satte inn 1-7. Fem minutter før slutt la Stian Rosvoldaune på til 1-8 da han kom alene med keeper.