Etter en jevn åpning på Lundavoll med sjanser til begge lag, tok Tiller ledelsen i første omgang. Stillingen holdt seg til pause. Etter hvilen gikk Ørland ut i hundre og kontrollerte kampen. Etter sterkt press fra hjemmelaget, satte Tommy Schjølberg inn utligningen på et vakkert skudd i høyre hjørne.

Straffespark

Ørland fortsatte presset, men fikk i stedet en real kalddusj da Tiller tok ledelsen på nytt. Så fikk Ørland straffespark etter at spissen Jim Hage ble felt. Tommy Schjølberg fikk sjansen til å bli tomålsscorer, men Tiller-keeperen reddet. Da gikk luften litt ut av ørlendingene. Tiller satte inn 1-3, og oppgaven ble vel tøff for hjemmelaget. Med dagens tap ligger Ørland på 5. plass på tabellen, ti poeng bak serieleder Tiller.

Ørland hadde mange sjanser i andre omgang, men slet med uttellingen. Foto: Skjalg Ledang