Åfjord var best i første omgang på Åset. Etter flere store muligheter ga Kenneth Valleraunet hjemmelaget ledelsen etter et praktangrep like før pause. Skedsmo kom imidlertid raskt tilbake. Tafatt forsvarsspill av Åfjord gjorde at bortelaget scoret to lynraske mål, slik at stillingen var 1-2 da lagene ruslet i garderoben.

Kunne ha avgjort kampen

I andre omgang gikk Åfjord rett i angrep. 50 minutter var spilt da debutanten Torbjørn Melhuus utlignet. Like etterpå satte samme mann inn 3-2. En strålende debut av spilleren, som har erfaring fra både Stabæk og Lyn. Åfjord klarte imidlertid ikke å holde lenge på ledelsen, og Skedsmo utlignet til 3-3. Den siste halvtimen slet åfjordingene med å spille seg til sjanser. Skedsmo var farlig frempå flere ganger, men helt på tampen fikk hjemmelaget sine muligheter. Melhuus kunne ha avgjort kampen like før slutt, men skuddet fra utenfor 16-meteren gikk en halv meter utenfor. Med uavgjort sikret uansett Åfjord seg et viktig poeng i kampen for å unngå nedrykk.