- Fire mann er ute med skade, forteller trener Knut Johan Monkan.

Blant de skadepregede Bjørgan-spillerne er veteranen David Monkan. Lørdag scoret han to mål da Bjørgan slo Flå hjemme i Bessaker.

Reservekeeperen som joker

Til tross for skadetrøbbel, stiller Bjørgan en tropp på 15 mann. To av de fire innbytterne er imidlertid keepere.

- Jeg satser på at reservekeeper Dani Edvartsen kommer inn som spiss og avgjør kampen, fleiper trener Monkan.

Revansjesugne

Vanvik spilte 4. divisjonskamp borte mot Strindheim 2 mandag denne uken. Det endte med tap 5-2. Ifølge Vanvik-trener Kristoffer Fjeldvær stilte Strindheim med et særdeles sterkt mannskap. Han var spesielt fornøyd med Vanviks innsats de siste 35 minuttene av kampen.

Målrik vårkamp

Våroppgjøret mellom lagene i Bessaker endte 3-3. Kampen var av det underholdende slaget. Bjørgan ledet 3-2 da Oskar Evjen Seim utlignet i andre omgang. Kanskje får vi en like målrik affære i Vanvikan i morgen.