Hødd utlignet til 1-1 etter 18 minutters spill, før Sandefjord igjen tok ledelsen sju minutter før pause. I andre omgang puttet Sandefjord ytterligere to mål. I det 88. minutt på stillingen 1-4 fikk Sellin gult kort. På overtid fikk ørlendingen sitt andre gule og ble utvist.

- Fantastisk

Kampen på Høddvoll er av det spesielle slaget for fosningen. Sellin spilte for Hødd og vant et oppsiktsvekkende cupgull med klubben i 2012. Før dagens kamp la Sellin ut følgende melding på Twitter:

"I fjor spilte jeg ikke, men i dag skal det bli helt fantastisk å entre Høddvoll igjen. Vil aldri glemme hva vi sammen fikk til i 2012".

Leder 1. divisjon

Nå spiller Sellin for opprykksjagende Sandefjord. Laget ligger på 1. plass i 1. divisjon, og har stø kurs mot opprykk til Tippeligaen.