Steinkjer gikk ut i hundre i 3. divisjonsoppgjøret på Guldbergaunet. Hjemmelaget hadde flere store sjanser de første ti minuttene, men først 18 minutter ut i kampen satte Sindre Sakshaug inn 1-0.

Frisparkmål av Hegvik

Åfjord kom imidlertid raskt tilbake. Laget fikk frispark like utenfor sekstenmeteren. Ronny Hegvik tok frisparket raskt mens hjemmelagets keeper var opptatt med å stille muren. Dermed sto det 1-1. Etter utligningen var Åfjord mest giftig. Det så ut som fosningene hadde godt tak på kampen da Steinkjer gikk opp til 2-1 ved Thomas Sletvold etter 31 minutter. På tampen av første omgang scoret Sindre Sakshaug sitt andre og tredje for dagen, slik at stillingen var 4-1 til pause.

Sjansesløseri

Etter hvilen dalte tempoet betraktelig. Etter 62 minutter satte David Belsvik inn 5-1 på et frispark. Resten av andre omgang ble et gedigent sjansesløseri fra begge lag. Steinkjer var verst. Gang på gang misbrukte angriperne enorme muligheter. Åfjord burde også ha scoret mål på noen av lagets gedigne sjanser. To minutter før full tid fikk Thomas Sivertsen endelig hull på byllen for hjemmelaget. Han fastsatte sluttresultatet til 6-1.

Se video fra kampen på fosna-folket.no senere i kveld.