Ørjan Børmark-By, som nylig gikk fra 2. divisjonslaget Levanger til HamKam i 1. divisjon, har fått en drømmestart. På tre kamper har åfjordingen scoret tre mål.– Det er artig at det flyter som det gjør nå. Nå spiller jeg med selvtillit i hver kamp, sier Ørjan til Fosna-Folket, som mener det er ekstra stas å være spiss i disse dager.– MotiverendePå søndag tok HamKam imot Nest-Sotra. Bortelaget scoret etter 17 minutter med scoring av Steffen Lie Skålevik. I det 45. spilleminutt scoret Børmark-By for HamKam. Kampen endte 1 - 1.– Jeg har jo holdt i 90 minutter i så å si hver kamp for HamKam. Det er motiverende med slike kamper.Må trolig ned i 2. divisjonTross Ørjans scoringsflyt ligger HamKam desidert sist på tabellen. Alt tyder på at laget må ned i 2. divisjon. Likevel har Børmark-By tro på fortsettelsen.– Dette blir artig både for min og laget sin del, selv om vi er der vi er på tabellen.Neste kamp for HamKam, som går på TV, er på torsdag mot Fredrikstad.Les også: Børmark-By scoret i tredje kamp på rad