– Spillerne ønsker å gjøre det slik for å frigjøre helger. Dette er normalt. Vi gjorde det slik i fjor også. Når vi først skal inn til byen, så tar vi to kamper i slengen, sa Bjugn HK-trener Arild Inge Myhre til Fosna-Folket før kampen.

Ledet ved pause

Fra benken fikk Myhre se sine fjorten disipler rote bort firemålsledelsen ved pause mot NTNUI 2. På hjemmebane snudde akademikerne og vant til slutt 19-16. Så, drøyt to timer senere var det klart for ny kamp; denne gang mot NTNUI 4.

I søndagens andre kamp kom bjugningene aldri skikkelig i gang. NTNUI 4 ledet 16-12 ved pause, og økte til 30-25 før resultattavla stoppet på 60 minutter.

Ambisjoner

Før sesongen mistet Myhre og Bjugn HK flere spillere til erkerivalen Ørland.

– Det hadde med boforhold å gjøre. Det var i hvert fall det de sa til oss, ifølge Myhre.

Endringene i spillerlogistikken påvirker likevel ikke ambisjonene for sesongen.

– Vi har ikke rukket å snakke om ambisjoner. Målet er å havne midt på treet, men det er bestandig om å gjøre å bli best på Fosen. Alle Fosen-lagene ønsker vel å være det.

Seier

Tidligere på søndag tok Leksvik sin første seier for sesongen. Hjemmelaget Tiller holdt følge til pause, da det stod 9-9, men leksværingene slapp bare inn seks mål i omgang nummer to, og vant til slutt 21-15.

– Det var en tøff kamp, og Tiller hold følge lenge. Vi dro det hjem til slutt, mye takket være en god keeper, sier Leksvik-sjef Heidi Kongsrud.

Leksvik spiller alle sine hjemmekamper etter nyttår, i påvente av at Leksvikhallen er klar til bruk.

Ingen av Fosens herrelag i håndball spilte denne helga.