Tidenes dårligste sesongstart fortsetter for Rissa ILs fotballmenn.

Tirsdag kom middelhavsfarer Flatås på besøk til Langsand gras. Da lagene møttes i det omvendte oppgjøret, i april, tapte Rissa 7-3. Denne gangen hang toppscorer Kent Henrik Skalmerås og kompani langt bedre med.

– Det var en ganske jevn kamp der begge lag bommet på flere feite sjanser, sier toppscoreren (3 mål).

Straffet på overtid

Så, på overtid i første omgang, fikk bortelaget straffespark. Uten at alle var enige med hoveddommer Gisle Røhmens beslutning.

– Straffen kan diskuteres. Så får de 2-0-målet på ei kontring tidlig i andre omgang.

To baklengsmål i løpet av fire minutter. Legg til ni strake tap i vårsesongen, og ti poeng opp til trygg plass. Det finnes lag som hadde latt seg knekke av mindre.

– Moralen i laget er bra den. Det irriterende er at det i hver eneste kamp er 4-5 spillere borte på grunn av skader eller jobb. Det gjør at vi aldri får stille med det laget vi vil.

Spesielt på hjemmebane har laget store problemer med å score mål. Laget har scoret i snitt under ett mål per hjemmekamp. Sist gang en Rissa-spiller fikk nettsus var 16. juni, i 1-7-tapet for Nidelv. Det er to måneder siden.

Lokalderby

– Tap til tross, var det likevel årsbeste?

– Jeg er usikker på om jeg vil kalle det årsbeste, men det var en bra kamp.

Førstkommende søndag venter lokaloppgjør mot Ørland.

– Når kommer den første seieren?

– I neste kamp! Så fremt vi spiller like bra som mot Flatås, sier Skalmerås, fortsatt optimist.

Rissas eneste resultatmessige opptur denne sesongen kom i gruppespillet i Obos Cup (NM for de som ikke er med i NM), da 6. divisjonslaget Leik ble slått 4-2.