Det er ikke bare innertierne som hagler i Landsskytterstevnet i Førde, det gjør også regndråpene.

Dette til tross, publikum glimrer med sitt nærvær i uværet, skal man tro Magnar Alseth, skyte-nestor i Rissa skytterlag.

– Under samlagsskytingen for veteraner og seniorer, på tirsdag, var arenaen fullstappet av paraplyer, sier han til Fosna-Folket.

To bak vinnerlaget

Veteranene fra Fosen leverte god skyting, og ble til slutt nummer ti av 42 lag, i samlagsskytingen, med 396 poeng. Det var bare to poeng bak vinnerne, Nord-Østerdal.

På laget skjøt Einar Alstad (Herfjord) 100 poeng, Tore Reksterberg (Ørlendingen) 99 poeng, Geir Halvorsen (Herfjord) 99 poeng og Tore Olav Moen (Herfjord) 98 poeng.

Seniorlaget fra Fosen hadde ikke stilt inn siktet like godt, og endte til slutt på 42 plass.

Her skjøt Thomas Bakøy Sunde, Tore Byberg, Espen By Dyrendahl og Kristin Dyrendahl.

Publikum glimret med sitt nærvær, til tross for uvær. Foto: Magnar Alseth

Imponerende rekrutt-skyting

I feltskyting, klasse ER (eldre rekrutt), skjøt Erik Bauge (Rissa) og Sigurd Sve (Rissa) begge 30 treff.

– De er helt sikkert klare for finale på fredag, sier Alseth.

Magnus Bakøy Sunde (Rissa) og Matias Monstad Lund (Bjugn) hadde begge 29 treff. Om det er nok til finaleplass, er foreløpig usikkert.

– I tillegg var det god skyting av Sondre Trøen (Rissa) i klasse R (rekrutt), som med 245 poeng også er klar for finaleskyting på torsdag.

I klasse 2 skjøt Tor Einar Sunde (Rissa), Fosens eneste medaljør, så langt, 26 treff og John Berget (Rissa) 25 treff. Det kan kansje holde til feltfinale på fredag.