Over hundre herrespillere har muligheten til å bli det, men bare én kan ta hjem tittelen til slutt:

Toppscorer på Fosen-halvøya.

Gjennom hele sesongen fører Fosna-Folkets sportsredaksjon nøye oversikt over hvem som scorer mest av fotballspillerne på Fosen-halvøya. Så langt i 2017-sesongen har det blitt scoret til sammen 95 Fosen-mål, men toppscoreren har ikke scoret flere enn 6.

Bjørgan scorer mest

Forspranget til de to målkongene i toppen er dermed ikke stort, og hvem som helst kan stikke av med Fosna-Folkets prestisjetunge skuddpremie, som deles ut til toppscoreren ved sesongslutt.

Av lagene er det Bjørgan som har scoret flest mål (24), tett fulgt av Åfjord (23). Ørland og Vanvik har scoret henholdsvis 19 og 18, mens Rissa kun har scoret 11 mål på ni kamper.

Halvspilt

Etter halvspilt sesong deler Tommy Schjølberg (Ørland) og Tor Espen Gjermstad (Bjørgan) førsteplassen på toppscorerlista, med seks mål hver. Spørsmålet er hva de er villige til å gjøre for å holde på topplasseringen utover høstsesongen, og hva dette gjør med pasningskvaliteten til medspillere.

Kommer individuell prestisje til å gå på bekostning av kollektivet? Eller er spillerne villige til å ofre seg selv for laget?