Det sier Arild Myhre som er trener for Bjugns håndball-lag i 4. divisjon.

Jubelen sto i taket etter seieren 25-30 borte mot Åfjord i helga.

Reservert mot opprykk

Bjugn ligger nå på 3. plass på tabellen, kun poenget bak NTNUI håndball 2. Bjugningene har imidlertid reservert seg mot opprykk til 3. divisjon. I kampen mot Åfjord startet Bjugn med 3-2-1-forsvar.

- Etter 10-12 minutter la vi om til 5-1. Det var ganske jevnt en periode. Så begynte vi å spille mer en for en, i stedet for å opptre som et lag. Da gikk Åfjord opp i ledelsen med et par mål. Vi gjorde noen endringer, og begynte deretter å spille som et lag igjen. Da hentet vi dem igjen, og til pause ledet vi 10-13, forteller trener Myhre.

- Kjempestemning

Bjugn beholdt ledelsen gjennom hele 2. omgang.

- Åfjord var to mål bak på det nærmeste. Vi rykket ifra utover i omgangen, forteller trener Myhre.

- Jubelen sto vel i taket etter kampen?

- Det var kjempestemning ja, forteller han.

Mari Wahl Ottesen og Kristin Øvregård ble toppscorere på Bjugn med seks mål hver. Runa Sandøy Monstad scoret hele ti mål for hjemmelaget Åfjord. Arja Sørli Døsvik noterte seg også med åtte scoringer.

Spillere faller fra

Bjugn startet sesongen med 30 spillere. Utover i sesongen er det imidlertid flere som faller fra.

- Vi har jo to lag: Ett i 4. divisjon og ett i 5. divisjon. Vi sliter litt med å fylle opp etter jul. Det virker som det er litt vanlig på Fosen, det at flere spillere faller fra etter jul. Så har vi fått noen skader i tillegg.

- Klarer dere å opprettholde to lag neste sesong?

- Det er ikke sikkert det blir to lag nei. Det vil vise seg, sier Myhre.

Rekruttering

Treneren er imidlertid fornøyd med rekrutteringen fra aldersbestemte lag.

- I år har vi hatt med fire spillere fra jenter 16. De holder virkelig nivået i 4.- og 5. divisjon. Vi hadde med Angelica Berg Steen og Marie Schmeding på kampen søndag, sier Myhre.

En annen utfordring er at mange spillere flytter fra Fosen etter videregående skole.

- Vi kommer til å miste spillere i år også. De finner seg heller lag i Trondheim. Det skjønner jeg egentlig godt. Det er langt å dra, påpeker treneren.

Avviser ikke opprykk

Bjugn kjemper i år i toppen av 4. divisjon, men vil ikke rykke opp. Myhre avviser ikke at klubber går for opprykk neste sesong.

- Om vi har en god og stabil stamme i laget, kan målet bli å spille i en høyere divisjon. Men det er opp til spillerne, mener treneren.