Juniorene fra BØSK etter første dag av Landsmesterskapet i Drammen. F.v. Birk Finnstø Refsås, Simen Aannø, Hans Ole Lysø Olsen, Jon Daniel Berget, Sofie Ulset og Alise Hellem.
(Foto: Pål Ulset/BØSK)

Juniorene fra BØSK etter første dag av Landsmesterskapet i Drammen. F.v. Birk Finnstø Refsås, Simen Aannø, Hans Ole Lysø Olsen, Jon Daniel Berget, Sofie Ulset og Alise Hellem. Foto: Pål Ulset/BØSK

BØSK-juniorene sanker medaljer under Landsmesterskapet

Troppen fra Bjugn / Ørland Skøyeklubb har sikret medaljer av medaljer av alle valører.

Landsmesterskapet foregår i Drammen denne helga, og allerede fredag markerte ungdommen fra Bjugn / Ørland Skøyeklubb seg sterkt.  På åpningsdagen gikk Birk Finnstø Refsås inn til gull på fellesstarten i klassen G13. Simen Annø tok sølvet i samme klasse. Hans Ole Lysø Olsen sikret sølv i fellesstart i klassen G12 mens Jon Daniel Berget gikk inn til bronseplassen. Blant jentene ble det sølv på fellesstart til Sofie Ulset i klasen J 12, og samme plasering til Alise Hellem i J 16.

Fortsetter medaljesankingen

Lørdag startet Birk Finnstø Refsås med å gå inn til sølv på 500 meter, mens Sofie Ulset også tok sølv på samme distanse og bronse på 1500 meter i klassen J12. Og fortsatt gjenstår mange løp der troppen fra BØSK har gode muligheter til å hevde seg i konkurranse med skøyteløpere fra andre deler av landet.

LES OGSÅ: Ingvild (23) skal konkurrere 1700 meter over havet i Kasakhstan

BØSK har i alt sju løpere som deltar under helgas mesterskap.

Da sprint VM for veteraner gikk av stabelen i januar var det den eldre garde i BØSK som satte klubben på kartet, med Alf Gjølga fra Bjugn helt på toppen av pallen i klassen M 70 under mesterskapet i Inzell. Men i helga er det altså den yngre garde som setter BØSK på skøytekartet i nasjonal sammenheng.

Mer å lese på Fosna-Folket:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Sport

Alle gode ting er tre for Rissa

Rissa IL har ikke avgitt et eneste poeng på hjemmebane etter sommerferien. Er Erling Dyrendalslis spillere i ferd med å gjøre Åsly til et fort?

Håper på thrilleravslutning

Ørland-treneren håper flere Fosen-lag kjemper om opprykket i siste serierunde av årets 5. divisjon.

Ledet 10-0 til pause, men ydmykelsen tok ikke slutt

Bjørgan utklasset trondheimslaget Tiller hele 19-0 på Bessaken lørdag.

Undervanns-EM i Kroatia:

Måtte bryte konkurransen

- Under konkurransen i EuroAfrican championship i Kroatia hadde vi alt klart. Dette skulle bli en bra konkurranse, vi hadde trent godt og skulle være kjent med fiskene som vi skulle jakte på, forteller Atle Skaug fra Ørland froskemannsklubb.

Ørland BK vant igjen:

Hun debuterte på juniorlaget som 36-åring

Fosens beste fotballag knuste hovedstadslaget Nidaros 6-2. Nå har Inger Anita Bergseth Skavdal og kompani tatt ti poeng på sine fem siste kamper.