Søndag var det duket til lokaloppgjør mellom Åfjord og Bjugn i 4. divisjon håndball i Bjugnhallen. Etter 60 neglebitende minutter endte kampen til slutt uavgjort, men publikum fikk definitivt valuta for pengene.

Ikke lett match

Begge lagene åpner sterkt, og det ble tidlig klart at dette kom til å bli jevnt. Gjestene fra Åfjord rykker fra vertskapet med tre mål etter 10 spilte minutter, men damene fra Bjugn har ikke tenkt å gi dem en lett match - og viser hvorfor de klarte å slå serielederen.

Ved hjelp av flere solide skuddarmer hos vertene, og kjappe, treffsikre overganger til gjestene, står stillinga 17-16 til Bjugn til pause.

Thriller

I andre omgang bytter lagene på å lede med ett mål, og det blir en thriller der hvert mål teller. Med vel to minutter igjen å spille er stillinga 29-28 til Åfjord, men Bjugn utligner og kampen ender med resultatet 29-29.

- Det er som forventet. Jeg hadde selvfølgelig håpet at vi skulle vinne, men det bølger hele tiden fram og tilbake mellom hvem som leder. Vi blir like god i dag, sier Bjugn-trener Arild Myhre.

- I overkant spennende

- Hvis vi hadde spilt slik som vi skulle, hadde vi vunnet. Alt fungerer ikke optimalt, særlig når det gjelder bytter i forsvar, sier treneren.

Trenerteamet fra Åfjord er fornøyd med innsatsen.

- Dette ble i overkant spennende. De har egentlig et bedre lag enn oss i dag, men vi har mye innsats og vilje. Det blir en tett og jevn kamp, men vi tar dette som en seier, sier de.