- Vi må ta de på alvor, sier unggutten fra Ørland foran søndagens cupfinale mot Kongsvinger.

- Alltid artig

Solli, som fikk sin eliteseriedebut foran 20.000 tilskuere i årets sesong, regner med at han ser søndagens cupfinale fra tribunen. - Men det er alltid artig å komme til Ullevål, sier fosningen som i høst virkelig har gjort seg bemerket på RBKs juniorlag i tillegg til debuten i eliteserien.

Trenger spilletid

Når det gjelder egen karriere så ser ikke Sivert Solli bort fra at han neste sesong kan havne på utlån fra RBK. En årsak til det er at Solli mener han trenger spilletid på høyest mulig nivå for å utvikle seg som fotballspiller.

Sesongavslutning

Det var i Ørland Ballklubb (ØBK) Sivert Solli la grunnlaget for fotballkarrieren. Da ØBK Fotball nylig markerte sesongsavslutningen med en samling for både unge og eldre spillere ved Ørland kultursenter var Sivert Solli tilbake og delte ut diplomer til årets ØBK-spillere. I tillegg hadde også Lisa-Marie Karlseng Utland fra Trondheim-Ørn tatt turen til Brekstad. I saken finner du bildegalleri fra ØBK Fotballs sesongavslutning.

Kompiser i ØBK

- I Ørland Ballklubb treffer jeg gamle kompiser, så det er alltid artig å komme tilbake til klubben jeg spilte i fra jeg var fire til 14 år. Samtidig får jeg også besøkt mamma og pappa på Ørlandet når jeg er innom ØBK, avslutter Sivert Solli.