- Fy faen så ergerlig. Det kan du sitere meg på, utbryter Fremo selv til Fosna-Folket like etter kampslutt.

Sjanse på sjanse

For på overtid kom hjemmelaget Vanvik med en skikkelig kanonade mot Åfjord-målet. Det var avslutning på avslutning, før Fremo traff tverrliggeren. Like etterpå blåste dommeren av.

Vanvik i tet

Før den tid hadde mye skjedd i en begivenhetsrik kamp på Skavelmyra. Det var til tider vidåpent bakover hos begge lag. Vanvik sjokkåpnet og Petter Gomo satte inn 1-0 etter bare et par minutter. Åfjord svarte etter drøye 20 minutter ved spissen Øystein Hegvik.

Scoret mot gamleklubben

Vanvik svarte relativt raskt på tiltale. Etter halvtimen fikk hjemmelaget frispark på høyresiden om lag 40 meter fra mål. I feltet var Kenneth Fremo frampå og styrte ballen i mål mot gamleklubben. Men nok en gang kom Åfjord tilbake. Etter litt klikk-klakk nede ved cornerflagget på høyresiden ble et innlegg slått lavt mot mål. På første stolpe møtte Nikolai Nilsen ballen og banket inn 2-2. Etter det var Åfjord best ut omgangen og produserte flere fete sjanser uten å få uttelling.

Vakker langskudd

2. omgang startet som den første sluttet med Åfjord-overtak. Heading i tverrligger og flere sjanser. Så etter om lag 55 minutter festet hjemmelaget grepet igjen. Åfjord-offensiven stilnet for en stund, og Vanvik var farlige blant annet på et par cornere. Etter 70 minutters spill kom Åfjord mer med igjen og det hele bølget frem og tilbake. Spillende Åfjord-trener Magne Staven Larsen ble gradvis mer synlig der han prøvde seg på det ene raidet etter det andre. Så etter 76 minutter fikk han tid og rom fra 20 meters hold. Skuddet var hardt og velplassert og gikk inn i hjørnet bak keeper. Staven Larsen jublet høyt over den forløsende scoringen mens han sprang tilbake og feiret med lagkameratene.

Megatabbe

Vanvik rakk knapt å ta avspark, før utligningen kom. Åfjord-keeperen gjorde en megatabbe da han skulle skyte ut ballen, og Vanviks raske innbytter Aleksander Waterloo jobbet iherdig, vant ballen og fikk en enkel jobb med å hamre den i nettmaskene til 3-3. Da jublet Vanvik-leiren tilsvarende. Like etterpå var det nesten utrolig at ikke Åfjord tok ledelsen igjen. Keeper ble rundet av og kun en forsvarer kunne hindre mål, men avslutningen gikk like utenfor. Begge lag gikk for seiersmålet de siste ti minuttene, og helt til slutt var altså Vanvik nærmest.

- Du ser jo hvordan målene kommer. Jeg trenger ikke å kommentere det. Sånn er det, var Åfjord-trener Odd-Petter Hosens lynraske kommentar etter kampslutt.

Som vanlig smilende gikk han kappgang inn mot garderoben. Åfjordingene hadde det nemlig travelt med å rekke seg gjennom veiarbeidssonen ved Osavatnet før veistengingen klokken 22.00.