Åfjord lå under 3-2 da kampen gikk inn i overtiden. Så etter 93 minutters spill dundret spillende trener Magne Staven Larsen inn et langskudd fra 20 meter helt nede ved stolperota.

- Frarøvet tre poeng

Like etterpå kom Åfjord-spiss Ørjan Børmark-By alene med keeper. Han ble felt og Åfjord-spillerne ropte på straffespark.

- Ørjan ble felt innenfor 16-meteren. Vi ble frarøvet tre poeng. Det så ut som dommeren gikk mot straffemerket, men så gikk han for å konferere med linjedommer. Det endte med frispark til oss, forteller trener Hosen.

Frisparket gikk rett i muren og det ble det siste som skjedde i kampen.

- Skjedde utenfor

Dommer Eirik Plahn sier til Fosna-Folket at fellingen skjedde utenfor 16-meteren.

- Den skjedde utenfor 16-meteren, og dermed dømte jeg frispark etter å ha konferert med linjedommeren. Neset-spilleren som taklet var bakerste mann og fikk rødt kort, sier han.

Plahn forteller at han snakket med Åfjord-trener Hosen etter kampen. Dommeren melder ellers om en «finspilt» kamp.

Børmark-By scoret to

Åfjord fikk uansett med seg ett poeng fra dysten mot Neset. Det sto 0-0 nesten hele 1. omgang på Frosta. Så i det 45. minutt ble Ørjan Børmark-By felt. Dommeren dømte straffe. Børmark-By tok ansvar selv og scoret. Så etter 50 minutters spill utlignet hjemmelaget, før Børmark-By nok en gang var frempå og satte inn 1-2 for åfjordingene.  Neset  kom imidlertid tilbake med to raske scoringer, og ledet 3-2 etter 71 minutters spill. Så berget altså Magne Staven Larsen ett poeng på overtid.