- Vi slipper inn billige mål og scorer ikke på sjansene våre, oppsummerte trener Hallvard Solem etter kampen.

Fire mål

Det sto 2-2 til pause i finværet på Skavelmyra torsdag kveld. Kenneth Fremo og Petter Gomo scoret Vanviks mål. Etter om lag 60 minutters spill tok så Innherred ledelsen igjen.

Like utenfor

Vanvik jaktet utligningen den siste halvtimen, men ballen ville ikke i mål. Hjemmelaget klarte ikke å spille seg til mange sjanser, men de få de fikk var derimot store. Som da Petter Gomo kom alene med keeper etter 67 minutters spill. Han lobbet vakkert over en utrustende Innherred-keeper. Hjemmesupporterne begynte å juble for mål da ballen spratt i retning buret, men dessverre ti centimeter utenfor stanga.

To poeng

Etter 73 minutters spill var Vanvik nok en gang alene med keeper, men avslutningen ble reddet. Mot slutten slet vertene med å komme til sjanser. Innherred var også farlig frempå flere ganger.

Etter tapet står Vanvik fortsatt med fattige to poeng og ligger på nest sisteplass på tabellen.