Det ble aldri spennende i 4. divisjonsoppgjøret på Åset.

Tidlig scoring

Åpningen var jevn, men så etter 12 minutter tok bortelaget ledelsen etter en kort corner. Åfjord kom bare til halvfarligheter, mens Levanger 2 var langt mer giftige. Etter 29 minutter gikk gjestene opp til 0-2. Som om ikke det var nok, scoret bortelaget sitt tredje like før pause.

Hurtige

I 2. omgang gikk det ikke stort bedre. Åfjord slet med presisjonen, mens Levanger 2 viste at de har spillere med en helt annen teknikk og hurtighet enn hjemmelaget. Levangers førstelag leder da også 1. divisjon, og da må man kunne forvente at også andrelaget holder høyt nivå. 60 minutter var spilt da bortelaget scoret kveldens siste og fastsatte sluttresultatet til 0-4.