- Formen skal være bra. Jeg tror den er bedre enn den var før NM på samme tid i fjor. Det kjennes bra ut på trening nå, sier han til Fosna-Folket.

Satser alene

Tettli Rennemo har satset på egenhånd etter at elitesatsingen til Leksvik sprakk opp i fjor vår. Leksværingen er nå bosatt i Rogaland.

På dagens 15-kilometer er det ventet at de beste langrennsløperne i landet skal stille.

- Men jeg tror ikke Petter (Northug, red.anm.) stiller. Ellers skal alle være med, men jeg har ikke sett den endelige startlista da, sa Rennemo til Fosna-Folket i går.

Stafett på søndag

Under NM på Røros i fjor endte han på 10. plass på 15-kilometer fristil. Rennemo har planer om å gå alle distansene under årets NM. Søndag venter stafetten, hvor Leksvik har til vane å gjøre det bra. I fjor ble det bronse, men siden den gang har mye skjedd. Kristian Tettli Rennemo har egentlig lagt opp, men går allikevel søndagens etappe. Andreas Myran Steen ser ut til å være i kjempeslag. Nylig gjorde han en imponerende sprintprolog i verdenescupen i Planica, men i kvartfinalen var han uheldig og hektet. Myran Steen har etter Planica-helga slitt med sykdom, men melder å være tilbake i bra slag til NM. I morgen går han sprinten.