Marit Kolmannskog deltok i år for første gang på veteran-NM. Hun stilte opp på kort varsel og ble bitt av basillen.

-Wenche og Inger Karin har deltatt flere ganger og har flere NM-titler. Dette var mitt første NM, og det var kjempeartig å få være med på, sier Marit.

-Har mistet oversikten

Wenche som er trener for Åfjords damelag sier  at NM for veteraner er årets happening, og at det alltid er gøy å delta. Hun er selv tidligere Byåsen-spiller, og forteller at  hun har mistet oversikten over hvor mange gull som er blitt tatt til sammen.

- Ja, vi begynner å bli vant til det nå, men det er like artig hver gang. Jeg er usikker på hvilket gull i rekka dette var, men jeg tror det er det syvende. Flere av damene har vært med på å vinne tidligere, sier Wenche.

Årets happening

Selv om det blir vanskeligere med årene synes hun det er artig at Åfjordsjentene gjør seg bemerket og setter sitt preg på kampene.

- Det er årets happening, og mye av grunnen til at vi fortsatt spiller og holder oss i form. Det er både sosialt og sportslig, og vi treffer mange gamle kjente, forteller Winther.

Gullmedalje

I år var det Marits første NM, hun tok utfordringen på strak arm og stilte opp da det var behov for flere målvakter, forklarer Wenche.

- Vi trodde at vi hadde nok keepere, men det viste seg at det hadde vi ikke. Gode råd ble dyre, og under en trening kom vi på at Marit var gammel nok til å være med, og hun var sporty og stilte opp på kort varsel. Det var kjempeartig å ha med Marit, og jeg unner henne virkelig den gullmedaljen, sier hun.

Husk å følge Fosna-Folket på Facebook og Instagram!