Leksvik-trener Jan Erik Nousiainen kom med 12 mann i troppen til dagens bortekamp mot Ørland. Oppgjøret virket som rått parti, og ved pause sto det 4-0 til hjemmelaget på kunstgresset i Gryta.

Med en trygg ledelse valgte Ørland-trener Trond Øvergård å sende ut sju nye på banen etter hvilen, slik at alle i den 18 mann store troppen fikk spilletid i serieavslutningen. Resultatet ble en langt jevnere 2. omgang, der ingen av lagene fikk ballen i nota.

Etter kampen var det ikke en nedslått Leksvik-trener som tok fatt på hjemveien.

- Jeg er ikke skuffet, men glad for at vi klarte å mønstre lag ut sesongen, sa Nousiainen til Fosna-Folket. Med 15 poeng havnet Leksvik på sisteplass, ett fattig poeng bak FK Fosen som også havnet på nedrykksplass. Fra FK Fosen er det bare ett poeng opp til Svorkmo over streken. Svorkmo klatret til riktig side etter at de klarte uavgjort 1-1 borte mot Nationalkameratene i dag.

Også FK Fosen-trener Fredrik Sandness fulgte med spenning kampene til Leksvik og Svorkmo i dag. FK Fosen spilte sin siste kamp i går, og lå med hårfin margin over nedrykksstreken helt til Svorkmo sikret seg ett poeng i dag.

Sandness konkluderer med at FK Fosen ikke har vært bedre enn tabellen viser i årets sesong. Han regner med at det kan bli noen år der utfordringen blir å rekruttere spillere til seniorlaget. Trøsten er at klubben har god rekruttering i aldersbestemte klasser fra smågutter og nedover, og om man lykkes med å beholde disse spillerne kan det lysne for rekrutteringen til seniorlaget med tid og stunder.