- Vi ledet 4-0 etter halvtimen, og kunne fort hatt seks scoringer til pause, sier Rissa-trener Tor Egil Waterloo etter dagens bortekamp mot Orkanger. Han tror hjemmelaget ble tatt på senga av at Rissa gikk aggresivt ut i sesongens siste seriekamp for de to lagene.

Hjemmelaget fikk en redusering før pause, og etter hvilen slappet gjestene litt av etter den forrykkende åpningen av kampen.

- 2. omgang ble litt rotete, vi var også litt for opptatt av en del dommeravgjørelser, sier Waterloo. Hjemmelaget fikk en redusering i omgangen, slik at sluttresultatet ble seier 4-2 til Rissa.

Etter en sterk høstsesong har Rissa sikret seg femteplassen i 5. divisjon avd 03, med 27 poeng på 18 kamper. Det er ett poeng bak Orkanger som fikk stryk i dagens kamp.

- Femteplassen er helt grei, vi har gjort en bra høstsesong, sier trener Waterloo. Vårsesongen var i større grad preget av endringer i spillerstallen, men i høst mener Waterloo at spillemønsteret har satt seg for laget.

I dagens kamp noterte Kent Skalmerås og Fredrik Utstrand seg for to scoringer hver. Skalmerås har denne sesongen virkelig vist målteft, og står bokført med 28 scoringer. Med det ligger han an til å bli årets toppscorer i avdelingen.