Fridtjof Simonsen skriver:«Scan Master, et velkjent syn på Fosenkysten i mange år, har gjort sin siste reis. Båten har også flere ganger vært presentert i «Båter i leia».  Siste havn ble hos Fosen Gjenvinning i Stokksund, der skuta bit for bit blir redusert til spiker, armeringsjern og skrapmetall.

Alt har sin tid

På bildet ligger Scan Master i Stokksund og blir tappet for alle forurensende væsker. Den deler skjebne med en rusten tråler på styrbord side. Neste operasjon blir vel noen omganger med «stålkjeften». Alt har sin tid, men likevel er det med et visst vemod en tar farvel med en av sliterne på vår nære kyst.»

Grøntvedt Shipping

Vi kan legge til at MT Scan Master, med kjennesignal LFWS, ble bygd i Duisberg i Tyskland i 1972. Tankskipet fikk da sitt første navn, som var MT Norsel.

Skipet er 72 meter langt, 11,5 meter bredt og på 1093 bruttotonn. I januar 2009 ble det overtatt av Grøntvedt Shipping AS, med forretningsadresse Brekstad, og med Trondheim som hjemmehavn. I mars 2015 gikk det på grunn utenfor Hemnskjela. Det var seks ombord da skipet gikk seg opp i fjæra. Ingen kom til skade. Skipet ble senere trukket ut igjen.