Tips oss

Tips oss 24 timer i døgnet på 72 51 57 00

  • Ring 72 51 57 00 (telefonen er betjent hele døgnet)
  • Send e-post til redaksjonen@fosna-folket.no
  • Send SMS eller MMS med bilder til 2399, kodeord FF TIPS
Skispor om vinteren og turløype om sommeren. Anleggsmaskinene som står i lagrene på Gjølga og ved Tjønnstua har fått stå i fred, men utstyr til dem er stjålet.

Skispor om vinteren og turløype om sommeren. Anleggsmaskinene som står i lagrene på Gjølga og ved Tjønnstua har fått stå i fred, men utstyr til dem er stjålet.

Tyver stjal fra fellesskapet

- Det er synd at noen få skal ødelegge for fellesskapet på denne måten, sier Ketil Kvam i Bjugn Idrettslag etter et tjuveriraid i lagrene deres.

Tyver har brutt seg inn i lagrene og garasjene til Bjugn Idrettslag på Tjønnstua og Litj-Gjølga. De som har vært der har åpenbart visst hva de var ute etter. Det er det samme utstyret som har forsvunnet på begge plasser.

Garasjene inneholder maskinene og utstyret som brukes til å vedlikeholde skiløypenettet. Utstyret er vedlikeholdt og reparert av ildsjeler i laget. Midler er skaffet til veie ved hjelp av sponsorer og gjennom innsamlinger og dugnadsarbeid. For noen år sia stjal noen en snøscooter som tilhører laget og kjørte den ut Barsetvatnet der den sank til bunns.

Uten Bjugn Sparebanks velvilje etter det tjuveriet hadde laget og de som arbeider frivillig kommet i ei lei knipe. Ketil Kvam i idrettslaget forteller at de etter tjuveriraidet ser seg nødt til å gå en ny runde blant sponsorer og givere for å erstatte utstyret som har forsvunnet. De ser seg også nødt til å sikre lagrene for framtida med alarmer og overvåkningsutstyr, noe som vil utfordre trange budsjetter enda mer.

Mer å lese på Fosna-Folket:
comments powered by Disqus
Politiloggen

Denne skapåpningen slo fullstendig feil

Gjorde iherdig forsøk å bryte opp safe tydelig merket «Ingen penger her»!

Meldinger om nødrakett

Skal være sett i området Valset - Garten

20-åring måtte gi fra seg førerkortet

Ble målt av UP til 105 kilometer i timen i 80-sone.