– Hva opptar deg mest for tida?

– Akkurat nå er det jakt! Men selvfølgelig også eiendomsselskapet Vanvikan Eiendom og utvikling i bygda, rett og slett. Nå gjelder det å få solgt et par leiligheter til, slik at vi får startet bygginga av leiligheter i Vanvikan.

– Hva er ditt skjulte talent?

– Det har jeg ikke tenkt over, så det må være skjult for meg også. Jeg leter etter det enda.

– Hvorfor bor du der du bor?

– Jeg bor på Byåsen, rett og slett på grunn av at jeg har en mann med to barn der. Og så jobber jeg i Vanvikan, så jeg er likevel mye i bygda. Det er en bra kombinasjon i dag, men man vet jo aldri med tida, om man flytter tilbake en gang.

– Dersom du hadde hatt en tidsmaskin. Hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

– Oi! Ja, si det. Jeg har i hvert fall ikke lyst til å reise frem i tid, for da blir jeg jo eldre. Kanskje tilbake til en tid da det var mye rype i fjellet. Det er for lite i dag. En ti-tyve år tilbake i tid. Og selvfølgelig til Lierne; Lierne i mitt hjerte.

– Hva er din største idrettsprestasjon?

– Det må jo være at jeg har spilt fotball i lengre tid. Jeg slutta da jeg var 17-18 år, men jeg var med på sonelag og kretslag, og spilte for Stadsbygda. Jeg syns det er flott at kvinnefotball på Fosen har startet opp igjen, men noe comeback for egen del, blir det ikke snakk om. Jeg har nok med eiendom og jakt!

Christina er på elgjakt når Fosna-Folket tar kontakt. Foto: Privat

– Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i hjembygda di, hvem ville det blitt?

– Det må bli av min farfar eller far, som har gjort mye for Leksvik kommune og Vanvikan. De har vært med på å utvikle bygda med industri og arbeidsplasser over lengre tid. Det har bidratt til at det har skjedd ting i bygda. De er gründere begge to. Det er langt, og kanskje umulig, å strekke seg etter det de har gjort, men man må jo prøve.

– Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

– Da går det mange folk gjennom hodet mitt. Nelson Mandela er det eneste navnet jeg kommer på i farta. Det hadde vært interessant å fått høre litt om livet hans. Jeg har vært en del i Afrika og sett hvordan det er der. Jeg skulle servert rådyrlår med kantarellstuing.

– Hvilke egenskaper ser du på som viktigst hos en livsledsager?

– At han er artig, har humor og at det er tak i ham. Og så er det viktig at han går inn for å virkelig ta vare på de han bryr seg om. Utseende er ikke det viktigste, men der har jeg hatt flaks med kaill'n min da.

– Hva synes du om valgresultatet? Er du fornøyd?

– Jeg er veldig fornøyd. Ferdig med det! Det gikk som jeg hadde håpet, og som jeg hadde stemt. Jeg stemte Høyre.

– Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

– Det er en dag i knallsol med god temperatur. Ute på post på jakt, der hunden har los og er på vei mot meg.