- Det var en syk kamp med tre røde kort og en ufattelig dårlig dommer. Han var helt sjanseløs, sier han.

- Urettferdig

Åfjord burde ha tre poeng borte mot svakt plasserte Tiller for å henge på serieleder Trond. Det klarte ikke åfjordingene.

- Vi spilte ikke noe bra og Tiller hadde initiativet. Jeg fikk et helt totalt feil rødt kort på stillingen 0-0 tidlig i 2. omgang, sier spillende trener Staven Larsen.

Det var to gule kort som førte til at Åfjords midtbanegeneral måtte forlate banen. Staven Larsen mener at det andre gule kortet var riv ruskende galt idømt.

- Jeg er bare aggressiv i press. Jeg er tett oppi motspilleren og ender opp med ballen. Da blir Tiller-spilleren «ful» og kauker. Og dommeren presterer å gi meg rødt kort. Motspilleren kauker på meg rødt kort. Det er så urettferdig at jeg har vondt inni meg, raser Åfjord-spilleren på telefon fra Fosen-ferja etter kampen.

- Vakkert mål

Staven Larsen mener Åfjord hevet seg spillemessig etter utvisningen.

- Alle spillerne hever seg et par nivå. Så scoret vår nye spiller Mikael Gerhardsen en spektakulær goal. Han hælklakket ballen over en motstander og satte den i lengste, forklarer Åfjord-treneren.

Dommeren var imidlertid ikke ferdig med å dele ut kort. Mens Staven Larsen raser over sin egen utvisning, mener han de andre røde kortene var riktig idømt.

- En av våre spillere ligger nede. Så er det en Tiller-spiller som tråkker på ham. Da svartnet det for Egil Fredagsvik. Han tok et skikkelig tak i Tiller-spilleren og rente ham i bakken. Det var ganske imponerende egentlig, men det har selvfølgelig ingenting på en fotballbane å gjøre, sier treneren.

Dermed måtte Fredagsvik forlate banen fredag kveld. Staven Larsen mener utvisningen var riktig, men sier at Tiller-spilleren også burde hatt rødt.

Forbannet

Tiller utlignet så til 1-1. Mot slutten ble også en av hjemmelagets menn utvist da han felte en Åfjord-spiller på en kontring. Kampen endte uavgjort. Staven Larsen mener dømmingen ødela for begge lag, men at Åfjord ble hardest rammet.

- Vi fikk jo et feilaktig idømt rødt kort. Dommeren mistet helt grepet på oppgjøret og det utartet seg. Det er ikke noe artig når det blir sånn.

- Må man ikke forvente litt variabel dømming når man spiller i 5. divisjon?

- Jo, men man kan oppføre seg som folk selv om man ikke er verdens beste dommer. I stedet for å være arrogant, kan man være ydmyk, mener treneren.

Staven Larsen forteller at han etter kampen forsøkte å ta en prat med dommeren.

- Da serverte han bare bullshit. Da jeg begynte å fortelle min versjon, reiste han seg og gikk. Jeg var ikke ferdig med å snakke, sier Åfjord-treneren som innrømmer at det er sjelden han er så forbannet etter en fotballkamp.

- Ingen kommentar

Fosna-Folket ringte dommer Viktor Edvardsen etter oppgjøret for å høre hans versjon. Lokalavisa ga dommeren et referat av Åfjord-trener Stavens kritiske uttalelser. Dommer Edvardsen sa først at han bare ønsket å si «ingen kommentar». Da Fosna-Folket spurte ham om det er kjedelig å være dommer når en kamp utarter seg slik, sa Edvardsen seg enig i det. Han ønsket ikke å gi ytterligere kommentarer om kampen.