–Hva opptar deg mest for tida?

–Fylkesmønstringen for UKM til helga. Det blir mye jobb. Etter fri på mandag blir jeg stort sett værende på kulturhuset tirsdag til og med søndag fra tidlig morgen til sent om kvelden.

–Når gjorde du sist noe for første gang?

–Jeg har rigget til isdisko i Fosenhallen tre helger på rad. Det er første gang jeg har rigget til konsert på glattisen. Det har vært både artig og krevende. Det er glatt å trille høyttalere og kasser over langdistansebanen og ishockeybanen. Artig erfaring.

–Hva er ditt skjulte talent?

–Jeg er ferdig før deadline. Noen vil kanskje si at talentet er virkelig skjult til tider.

–Hvorfor bor du der du bor?

– Jeg er født og oppvokst i Leksvika. Der er venner og familie. Det er en fin plass. Det er det viktigste. Etter at jeg flyttet ut fra å bo sammen med foreldrene mine, har vi vært naboer hele tiden.

–Dersom du hadde hatt en tidsmaskin. Hvor og til hvilken tidsepoke ville du reist?

Jeg kunne tenkt meg å fått med meg utviklingen i teknologien rundt 1950-tallet og fremover. Samtidig er det en veldig spennende tid i musikken der rocken kom for alvor utover med Elvis og de andre store. Amerikanske klassiske biler og en helt annen tid. Jeg tror det ville vært en spennende tid å reise til.

–Hva er din største idrettsprestasjon?

–Jeg gikk idrettslinja i to år på videregående. Der drev vi med mye forskjellig idrett og var gjennom mye forskjellig. På et eller annet vis gikk det bra i turn. Min største idrettsprestasjon må være å få en femer i turn.

–Hvis du skulle fått reist en bauta eller minnesmerke over noen i heimbygda di, hvem ville det blitt?

–Det er ikke sånt man går og tenker på. Det er mange som har gjort mye bra for bygda. Jeg ville ikke satt opp noen stor statue midt i sentrum, men det måtte blitt heder til foreldrene mine. Det er kanskje et litt typisk svar, men de har betydd veldig mye for meg.

–Dersom du kunne bedt hvilken som helst person fra verdenshistorien hjem til deg på en middag og en dyp samtale. Hvem ville du valgt?

–Det høres kanskje litt rart ut, men Michael Jackson. Jeg har sett ham live mange ganger, og synes det han har gjort er vanvittig. Det er mange andre supre musikere, men jeg tror jeg ville fått mange bra tips i løpet av en dyp samtale med Michael Jackson.

–Hvilke egenskaper ser du på som viktigst hos en livsledsager?

–Ærlighet er det aller viktigste. For meg er også humor veldig viktig. En god porsjon humor kommer godt med, særlig å være god på ordspill.

–Hva er den perfekte dagen på Fosen for deg?

– Jeg ser for meg sol og grilling med familie, barn, barnebarn og venner i Leksvika. Vi koser oss og spiser god mat ute. Det blåser ikke på samme måten i Leksviak som i Bjugn eller på Ørlandet, men lite vind kan også være et poeng.