Anders var en viktig bidragsyter til at det ble åttendeplass på han og Eirik Lorentsen og Henning skilag. En sterk prestasjon med tanke på at det var mange gode lag. Tettli Rennemo som har en egen evne til å levere i de nasjonale mesterskapene, var godt fornøyd da Fosna-Folket pratet med han rett etter sprintstafetten. Han var tilfreds med at det ble finaleplass.

- Vi hadde forhåpninger om at det på en god dag skulle være mulig å hevde seg i toppen. Jeg og Eirik pratet i forkant om at det ville være stort med en seks-plassering. Det skulle vise seg at det var en målsetning som ble i tøffeste laget. Men en åttendeplass i dette selskapet er jeg godt fornøyd med ettersom de fleste klubbene som når finalen har to veldig sterke løpere, sa Anders.

Har NM-medaljer

1988-modellen har tatt NM-medaljer i stafett med to forskjellige klubber. Det er lite som kan måle seg med den første medaljen han fikk i et nasjonalt mesterskap som Leksvik-løper. Det var stort å stå på seierspallen sammen med storebror Kristian og den mangeårige treningskameraten Andreas Myran Steen. Det øyeblikket tror han ikke det er mulig å toppe i idrettssammenheng.

Anders Tettli Rennemo hadde ikke prestert noe i forkant som skulle tilsi at han fikk gode opplevelser i NM del en. Men han prikket nok en gang inn toppformen da det gjaldt som mest. To gode individuelle løp og en bra stafettetappe som kulminerte med at han gikk Henning skilag inn til en høyst overraskende sølvmedalje. Det var en opptur for kapasitetsløperen.

Sykdom

Flere sykdomsavbrekk har vært en medvirkende årsak til at Tettli Rennemo ikke har fått den sesongen han håpet på. Men han gikk tre bra løp under NM del en og har forhåpninger om å gjøre det bra i norgesmesterskapet på Gålå som markerer slutten på en lang sesong. Starten på NM del to kunne i hvert fall ikke ha vært så mye bedre enn den var for den svært så habile NM-løperen.