Arealet i bygget, som på folkemunne kalles Stofi-brygga, er ganske nøyaktig et mål, altså 1000 kvadratmeter. Tomtearealet er enda litt større. Prisantydningen på det hele er 1,1 millioner kroner.

– Bra hvis det kommer i bruk

SalMar har benyttet lokalet som lagerplass og som landbase for båttransport av folk ut til oppdrettsanleggene sine. Tidligere ble det drevet fiskeslakt og fiskeforedling i bygget. Det har også vært et forsamlingslokale der, benyttet til fester og lignende, som kommunen av sikkerhetsmessige årsaker ikke lenger tillater brukt.

Én aktør leier et lite verksted i bygget, og noe av det selgeren reklamerer med er gode muligheter for ytterligere utleie, for eksempel av lagerplass eller kontorlokaler. For øvrig sier ikke annonsen noe særlig om byggets generelle tilstand, da denne ikke er så nøye undersøkt, men snarere er noe en eventuell kjøper selv bør sette seg inn i.

– Vi har merket en lokal interesse for byggets fremtid, sier Rune Larsson hos Aktiv Eiendomsmegling i Trondheim. – Jeg tror mange syns det er bra hvis det kommer i bruk heller enn å bli stående nesten tomt.