Samtlige nødetater rykket lørdag kveld ut etter melding om en dramatisk utforkjøring ved Oksvoll i Bjugn kommune. En bil med tre personer hadde havnet utfor veien i Dynnvika, like nord for Oksvoll.

Glatt vei, ikke autovern

Tre personer befant seg i bilen, som etter utforkjøringen ble hengende på storstein i veifyllingen ned mot sjøen. Det var svært glatt føre på stedet, og det er ikke autovern mellom veien og steinfyllingen ned mot sjøen.

Var redd

- Personene i bilen tør ikke gå ut av bilen før den er sikret, opplyste politiet.

Bratt steinfylling

I 22-tiden kom nødetatene til stedet, sammen med en bergingsbilbil. Arbeidet med å sikre bilen fra å falle ytterligere ned den bratte steinfyllingen ble igangsatt umiddelbart. De tre i bilen, to kvinner og en mann, ble en etter en hjulpet ut av bilen av bergingsmannskap. De ble deretter tatt hånd om av ambulansepersonell på stedet. En av de tre hadde smerter i nakken, de to andre slapp fysisk uskadd fra hendelsen.

Operasjonsleder Ebbe Kimo ved Sør-Trøndelag politidistrikt opplyser til fosna-folket.no at det ikke er mistanke om ruskjøring i forbindelse med utforkjøringen.

Utforkjøringen skjedde på en strekning uten autovern. Her er ulykkesbilen i ferd med å heises opp av berginsgbil. Foto: Skjalg Ledang