- Meldinger om trafikale problemer på grunn av glatt føre i Olsøykrysset i Rissa. Politi underveis, VTS varslet, skrev politiet på Twitter klokken 11.26.

- Problem is empty

Det viste seg å være en bulgarsk semitrailer som sto fast i stigningen opp fra Olsøykrysset i retning Kråkmo. Fosna-Folket var på stedet like etter klokken 12.00. Sjåføren hadde lagt på kjetting, og det gikk framover, men i sneglefart.

- The problem is empty, sa sjåføren og pekte på bilen.

Han mente sannsynligvis at han ikke hadde last i bilen og dermed ikke nok vekt på drivhjulene.

Dirigerte trafikken

Også ved Rødsjø fikk en trailer fått problemer torsdag.

- En lastebil sperrer veien nederst i svingen, og politiet dirigerer nå trafikken over nyveien som ikke er ferdig, fortalte Veronica Bjørsvik Rønningen.

- Det er noen centimeter nysnø som skaper litt utfordringer, men trafikken er i bevegelse, sa hun til Fosna-Folket klokken 09.15.

- Glatt på grunn av nysnø

Klokken 8.52 varslet politiet at det var trafikale problemer i området Rødsjø-krysset som følge av nysnø.

- Glatt på stedet på grunn av mye nysnø. VTS varslet, politiet dirigerer trafikken, skrev politiet på Twitter.

Bilberger Vidar Dyrendahl var på tur til Rødsjø for å assistere traileren.

- Har dere hatt mange bergingsoppdrag i dag på grunn av snøfallet?

- Traileren ved Rødsjø er dagens første oppdrag. Jeg er på tur til traileren nå, og kjører gjennom Skaugdalen,  sa Dyrendahl.

Tror veiene blir fort bare

Han opplyser at det ikke er særlig glatt, men mistenker at dersom snøen fortsetter å falle tett, så kan det hende det blir flere oppdrag.

- Ja, om det fortsetter sånn som dette så kan det hende det blir flere som trenger hjelp. Er man riktig skodd i dag så vil det nok gå bra, veiene blir nok fort bare og det er ikke mye sludd og slaps, sier bilbergeren.

Nysnø skaper problemer i trafikken. Foto: Veronica Bjørsvik Rønningen