1. Disse veiene er stengt på Fosen – 16 703 visninger

Uværet «Roar» førte i begynnelsen av november til at en rekke veier ble stengt på Fosen. Spesielt stengingen av fylkesvei 715 ved Bjørkaunsetra sør for Rødsjø i Rissa påvirket mange bilister. Fylkesveien ble stengt etter at et cirka 30 meter langt jordras gikk over veien.

Hele artikkelen kan du lese her.

2. Bjørn drepte elg i Åfjord – 14 018 visninger

Et jaktlag i Åfjord kom 20. oktober over en elgku som var blitt drept av bjørn. Kristian Hårstad (19) tok bilder av den drepte elgkua. Han forklarer at det ikke var et pent syn som møtte dem. - Det var ikke noe greit syn, kua lukta og så forferdelig ut, fortalte Hårstad til Fosna-Folket. Også Oddvar Holmstrand i Statens Naturoppsyn kunne raskt stadfeste at det var snakk om et bjørneangrep.

Hele artikkelen kan du lese her.

Sjekk skattelistetoppene i din kommune – 12 017 visninger

I midten av oktober var fjorårets skattetall i Norge klare. Gjennom interaktiv grafikk presenterte Fosna-Folket inntekts-, skatte- og formuetoppene på Fosen.

Hele artikkelen kan du lese her.

Her redder Sasha og Xena sauene på land – 10 241 visninger

Et sauedrama utspant seg under uværet «Roar». Bonde Hans Petter Hestmo i Osen måtte se på at om lag 30 av sauene hans ble tatt av den flomstore Steinsdalselva. Ytterligere 18 sauer kom seg i land på en kunstig opplagt jorddunge. Der ble de stående utover fredagen, før Hestmo fikk organisert en redningsaksjon med hundene Sasha og Xena.

Hele artikkelen kan du lese her.

Elg prøvde å stikke av fra jegeren – plukket opp midtfjords – 8 497 visninger

Årets elgjakt startet noe uvanlig for elgjeger Martin Lyngvær. Han observerte en skadet elgku, og da han gikk etter den, hoppet elgen like godt på sjøen. Lyngvær og en kjenning dro ut i båt og fikk tatt igjen den midtfjords mellom Kvithyll og Lensvik. Innen de klarte å få taua elgkua inn til land var den død.

Hele artikkelen kan du lese her.

Husk å følge Fosna-Folket på Facebook og Instagram for jevnlige oppdateringer!