Arild Inge Wollan fra Støren SSK har, før årets NM i Pistol, 4 NM-gull, 6 nordiske gull og 40 medaljer. Han er også én av de som har størst spekter av våpen under mesterskapet, sies det. Derfor tar Wollan med Fosna-Folket gjennom noen av våpnene han har med seg. Selv mener han at det ikke har noe med antall våpen du har i hus, men hvordan man sikrer dem.

Wollan har også en spesialdesignet våpenkoffert som er rosa. Forklaringen er ganske enkel, han ville rekruttere flere kvinnfolk til sporten.

- Det begynte med at vi pyntet bordet i lokalet med rosa duk og blomster. Så ble skapene malt rosa. Etter hvert ble vi assosiert med rosa og da måtte kofferten også være rosa, ler skytteren.Blant samlingen har Wollan lik 44. magnum-pistol som Clint Eastwood brukte under innspillingene av Dirty Harry-filmene.

Hvis du nå håper på at du skal bli en like god skytter som Dirty Harry, så må du belage deg på å begynner med de lettere våpnene først. Wollan anbefaler luftpistol og en 22. kaliber til nybegynnere.. Og han håper flere skyttere melder seg.

- Det vi mangler i Norge er skytter som vil satse seriøst. Vi har sånne som meg som synes det er artig å skyte i helgene og sånt, men skal du satse så må det mye mer til. En i junior-klassen må trene mellom 400 og 600 timer hvis det skal gi oss kvoteplassering i VM.