Fosen Kunstløpklubb ble stiftet 27.3.2014. Styret består foruten Eik av Trine Ekrem, Nils Paaske, SveinArne Dahl og Tone Lund. Sportslig leder i den nystartede klubben er SonjaHovinga.

Kulturskolen

I flere år har kunstløp vært et tilbud i Fosenhallen gjennomBjugn Kulturskole. Per i dag er det i underkant av 20 løpere i miljøet, ogtreningen ledes av nederlandske Sonja Hovinga. ­­Det er et unikt tilbud påFosen,  kulturskolen tilbyr entopputdannet kunstløpstrener med stor kompetanse, forteller Eik. I tillegg tildette framhever han at Fosenhallen gir treningsforhold og treningstid som enbare kan drømme om andre steder i landet. Nedre aldersgrense for deltakelse er5 år.

Fosenhallen

Løperne fra Fosenhallen deltok på kretsstevne på Leangen 8.februar. Da gikk de oppvisning individuelt og i gruppe. For å kunne konkurreremå løperne tilhøre en klubb, og nå er altså klubben på plass. En av løperne iklubben, Signe Grøtan Dahl,  har alleredekvalifisert seg for å kunne delta i konkurranser.  Nå ønsker de bredere rekruttering, og håperflere på hele Fosen får øynene opp for tilbudet. Per i dag deltar jenter oggutter fra Ørland og Bjugn.